Skön avrunkning samt en avsugning

Skön avrunkningSkön avsugning sökes

Hej. Skulle vilja träff någon man/kille som kan tänkas att ge mig en skön avrunkning samt en avsugning. Är inte jättevälutrustad, så jag tror nog du kan få in hela i munnen 🙂 Om du vill leka med min stjärt så är det en bonus, känner gärna ett eller ett par fingra glida in. Gillar du att slicka i stjärten så är det ett väldigt stort plus 🙂 Skulle du själv villja känna något i din stjärt så ställer jag självklart upp med fingrar och tunga 🙂 Eller några kul leksaker.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Nimaaa

    Hej jag heter Alex är grek 27 år uppväxt i stockholm. Är gift sen 4 år tillbaka men länge velat testa att suga av en kille. Och det du skrivit låter väldigt upphetsande. Jag suger gärna av dig och slickar din stjärt 🙂 hör av dig på daaaleeen snabela hotmail punkt com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.