Söker någon att träffa ikväll!

Tja, söker någon att träffa ikväll, jag är ny här och söker enbart seriösa människor som vill och kan ses ikväll. Jag har en kuk som över medelmåttet. Den är 19cm och sprutar mycket, ollonet är lite större än skaftet. Jag har enbart sett en annan kuk vara hård och spruta men inte rört eller hällt på sådär men har på senaste blivit mer och mer intresserad. Jag vet att jag vill ses och söker en annan som också vill ses och inte skriva enbart.

Jag vill börja med att testa runka av och självklart bli avrunkad jag med sen beroende på hur allt känns så får vi se om det leder vidare. Jag har inte hållt på med kukar förut så respektera gärna att jag inte kommer vilja knulla osv. Vill träffa någon idag! Saker som ”lockar mig” är väl om du skulle ha en stor kuk, stort ollon eller att du sprutar mycket då det är rätt nice 😀 Är du intresserad av att ses ikväll kan vi snacka vidare på kik 🙂

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.