Vill du pröva på killsex?

Vill du pröva på killsex?Har du funderat länge på hur det skulle kännas att ha sex med en annan kille, eller har du redan prövat lite och fått mersmak? Här har du chansen att låta dina fantasier gå uppfyllelse med en mogen, initiativrik bisexuell man på 49 år, i Stockholmsområdet.

Tveka inte om du är blyg och oerfaren, jag kommer att ta väl hand om dig. Vi börjar med att kolla en porrfilm sedan ser jag till att din apparat kommer fram och du får känna hur skönt en kille suger din kuk. Därefter kan vi lägga oss i en 69:a, så även du får suga kuk och slicka min stora hängpung. Vill du också känna hur skönt det är att få rövhålet insmort med glidmedel, bli rejält fingerpullad och knullad med både dildo och äkta vara, är det en fördel (naturligtvis med kondom). Skulle du också vilja sätta på ett trångt rövhål så inte mig emot.

Har du en tjej som vill vara med eller bara kolla på, så är det okej för mig, men vill du ha det hemligt så stannar det mellan oss. Du som svarar är 18 till 27 år, smal, trevlig och utan skägg och mustasch. Var du bor spelar ingen roll, bara du har möjlighet att komma hit för en träff. Jag bor själv så det är inga problem om du vill övernatta. Naturligtvis är vi båda mycket renliga, friska och ger varandra 100% diskretion.

Kom loss nu, så får du ett äventyr och blir en erfarenhet rikare! Säg gärna en tid när jag säkrast kan ringa dig. Svarar alla som är seriösa!

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *