Straight kille söker snuskig gubbe

Jag har regelbundna partners för vanligt hetero sex, men blir så himla lockad av tanken på kuk. Ser dom i bastun och fantasin skenar, men aldrig har någon gett en blick tillbaka där jag är.

Därför söker jag här ibland. Finns du?

Jag vill:
suga en kuk
runka av någon till utlösning (kanske till din favorit-porr?)
kanske massera

Jag går igång på:

 • åldersskillnad
 • incestuösa rollspel och liknande
 • kukar

Hör av dig så pratar vi och ser om vi kan ordna något??
Vet att du/ni finns där ute så jag hoppas på bra timing så ni ser detta!

Bli medlem och svara på sexannonsen

6 kommentarer

 • lars persson

  Vilken fin bild på din kuk. Kan jag få suga och runka din kuk så den sprutar i min mun? Vill du vara min kille som du får knulla och suga när du vill. Tar du emot mig i din rumpa? Jag finns här när du vill ha kuk

  • Love big cock

   Mycket sjyst stor hård kuk o den skulle jag gärna vilja bli flickvän åt o låta dig njuta av att få trycka in hela i mig i alla ställningar du vill o även spruta massor o många gånger du vill både över min rumpa och även komma i mig o spruta i mig om du vill 0762651654

 • Micke

  Vill ha den i min mun

 • Anders

  Fin kuk jag blir så kåt

 • Smaka stor

  Wow kontakta mej man 55 år 18cm vältränad Stockholm 0764162217

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *