Låt mig runka eller suga av dig med kondom

Länge fantiserat om att få runka eller suga av en annan kille, och blir så extremt kåt utav tanken, men har inte hittat någon än att göra det med. Ser helst att du, liksom jag, inte har så stor erfarenhet med killar, och skulle vilja ha en ny vänskap, där skillnaden gentemot en vanlig vänskap, så suger jag, och runkar av dig, då du vill.

Vi kan gå ut och dricka öl, se på film, hänga, fiska, vad som vi än kan ha gemensamt, men det lilla extra är att jag i smyg, suger och runkar av dig. Låter det intressant? Skriv ett meddelande där du berättar lite om dig själv, så kanske vi kan ses inatt eller på lördag? Låta mig smeka dig hård utanför byxorna och kanske runka dig lite lätt?

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.