Suga och ta emot sperma

Suga och ta emot spermaVill du spruta i min mun?
Jag söker efter en dominant man som kan fixa män åt mig,kanske vi filmar och fotar det hela osv. Kanske hemma hos dig eller ute eller hotell eller lokal, där jag uppklädd som transa suger flera män, vill ha riktiga bukkake fester…där jag suger och får sperma i ansiktet och munnen, kanske till och med blir matad med sked ur ett glas som flera män har sprutat i, tror att jag skulle klara att suga och ta emot sperma av hur många som helst, då jag älskar att suga och verkligen älskar att mumsa på sperma…

Detta är 100 procent seriös och det ska du oxå vara, kanske vi åker runt och så kanske du filmar du när jag suger en man åt gången eller flera, givetvis så suger jag din kuk när du vill och så ofta du vill, kanske du vill ge bort mig till dina vänner och låta dom ytnyttja mig, givetvis får ni knulla mig oxå om ni vill smiska o göra vad ni vill antingen som transa eller ung kille, snälla kåtgubbe svara nu så du kan spruta på mig snart… mina mått är 165/57/14 helt slätrakad och undergiven…19 år… Mvh

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.