Vän att ha skön sex med

van-att-ha-skon-sex-medJag är en trevlig singelkille på 36år från Västerås som söker kontakt med ett par eller en bs kille eller tjej för sköna stunder hos mig, Jag är erfaren och ganska välutrustad och jag diskret och trevlig kille som hoppas att finna en trevlig vän att ha skön sex med. Hoppas att du finns i Västerås området. Ps jag gillar både att ge och ta i mot. men vill inte suga en kille, men gillar att bli sugen runkad och gillar att se en film och leka med mina dildos och hoppas at du gillar det. H

oppas på snabbt svar från dig… 185/90 brunt hår blå ögon fast häck 17cm kuk och ganska grov och jag sprutar oftast ganska mycket, gillar oralsex och älskar att slicka en nyrakad tjej och gillar att knulla i alla hål , och jag är erfaren och älskar massage och olja och spännande leksaker,och ibland lite kinky saker som spanking dominans m,m. Är seriös och diskret och hoppas på svar från någon i Västerås .tjej/kille eller par alla är välkomna. Svara med utförligt om vad du gillar och vill prova , jag gillar nya saker och vill uppleva dom med dig. Våga svara.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Liam

    Jag vill gärna bli till din knulldocka. Dela med dig av din mailadress, så ska du inom kort få en avsugning du sent glömmer medans jag tar din dildo i stjärten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *