Vill bli knullad av två killar samtidigt

Jag drömmer verkligen om att bli påsatt av två killar. Jag har blivit påsatt killar förut men aldrig två samtidigt. Jag skulle vilja få kuk både oralt och analt samtidigt och även testa en double anal. Det kändes som att det fanns plats för en kuk till senast jag blev knullad och bara tanken på att ligga mellan två killar som tar hand om mig är jävligt het. Sen drömmer jag även om att få två satser i munnen. Det är inte så lätt att få till en trekant, det är mycket som måste stämma.

För mig är det inte så mycket utseendet som räknas utan mer hur det funkar liksom, jag har inte så höga krav utan det svåra är nog att få nån som både vill och vågar. Jag träffar inte killar så ofta så om jag gör det här så kanske det bara blir av en enda gång och därför vill jag gärna att ni är max 45 år och gärna svenskar. Jag har ställe att vara på men det är rätt lyhört här, så är gärna någon annanstans. Kan tänka mig att pröjsa hotell om ni är seriösa. Jag växlar inga bilder mer än de som finns på min profil. Jag är ca 180 cm lång väger ca 95 kg. Har håret i tofs och lite skägg. Jag är diskret och kräver samma av dig. Hör av er, ensamma som par.

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • lena hora

    det är jätte skönt jag får knulla med andra killar min kille blir jätte kåt av att se på när dom knullar mej jag börja gilla det, en av killarna vill att jag knullar med ett 10 killar min kille blir kåt av det han runkar jag gillar det killarna kallar mej hora jag njuter av det

  • soffie

    jag har kjol nylonstrumpor rosa trosor samt en bo blir knullad av flera killar som turas om att spruta i mej så skönt att vara hora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *