Vill du runka över mig?

Vill se på när du runkar din kuk och när du närmar dig så riktar du kuken mot mitt ansikte och tömmer din sats över mig! Inga andra motprestationer, kanske får jag hjälpa till att runka dig skönt och kanske till och med suga lite på din härliga kuk innan du sprutar mig i ansiktet.

Söker inga träffar just exakt ”NU”, utan min livssituation kräver lite framförhållning och planering. Du är svensk, nånstans mellan 18 och 50 och inte gravt överviktig. Självklart är du hel och ren.

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • David

    Hej!
    Jag är jätte intresserad av din annons. Skulle du vilja träffas? Jag bor i Stockholm och har nyligen fyllt 18. Har dock ingenstans att träffas. Vi kan antingen gå hem till dig eller träffas någonstans i stan…
    Vad sägs?

  • Ung kåt kille

    Hej, jag blev väldigt sugen! Du ser supermysig ut och smakar gärna på dig här och där om jag får. Vi kan ta det chill, skriva och planera och se när vi kan ses. Jag är ung smal och snygg kille. Alltid sååå kåt, älskar snusk haha. Hör av dig! Puss 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *