Vill Suga Ikväll

Vill Suga Ikväll

Vill Suga Ikväll. Har sugit 2 ggr och det är det bästa jag någonsin upplevt, bara älskar att sitta på knä och ta hand om en man. Är ensam en vecka framåt nu när min sambo är bortrest, vill suga mycket under denna veckan. Vill att du är välutrustad och manlig, har ett ställe att vara på. Och att du kan hålla dig ett tag, jag är så grym på att ta hand om en man med mina händer och min mun så båda männen jag varit med har kommit redan efter ett par minuter. Vill suga länge, en halvtimme är inga problem. Vill du ta min oskuld oxå får du det mer än gärna, det längtar jag efter något helt enormt, tror jag kommer låta en hel del när jag blir påsatt :)… Jag ser bra ut och är mycket fräsh, 181,75,18 blond. Johan

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *