Äldre dominant man sökes

Hej! Jag söker på detta sätt en äldre dominant man (45+) eller flera som skulle vilja bli avsugen/-na diskret och kanske mer än så … Jag är gärna ug men inte så erfaren. Kanske vill du lära upp mig? I övrigt om mig: 35 år, 175 cm lång och väger ca 78-80 kg. Ljus, välvårdad och mkt diskret. BS och har en snorre om ca 17-18 cm. Jag bor söder om stan. Du då? Jo, du ska vara äldre och gärna lite dominant. Du ska älska att nyttja en kille/man i mun å rumpa och kanske har du ngn vän (eller flera) som vill vara med ibland.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Mats

    Himla läcker kuk, jag en helt oerfaren kille som har blivit så himla sugen på att få smaka på kuk.
    Skulle gärna vilja möta någon för gemensamma runk & sug träffar.
    Mvh
    Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *