Jag tänder på snygga och sexiga killar

Jag tänder på snygga och sexiga killar

Jag är en 24 årig bisexuell kille som bor i Örebro län, Har en vältränad kropp som mäter 182 cm och 72 kg, ser ganska så bra ut, och är för övrigt ganska så normal, förutom då att jag tänder på snygga och sexiga killar. Skulle vilja komma i kontakt med en likasinnad kille i åldern 18 till 30 är, för sköna och trevliga träffar i sängen, duschen och eventuellt på krogen (fast då med kläderna på).

Du bör se bra ut, ha ett bra självförtroende och gärna vare välutbildad och sambo som jag. Naturligtvis krav 100% friskhet, renlighet och diskretion. Hoppas nu att du bisexuelle kille, som annars bara i smyg får spana in snygga killar på stan eller träningen vågar ta steget och svara mig och sen slå mig en signal. Jag kan lova att detta blir vår egen hemlighet, och det vi gör och säger stannar mellan oss. Vi hörs!

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *