Äldre homo man sökes av yngre kille!

Äldre homo man sökes av yngre kille!

Jag är en kille som söker en äldre man i 60 års åldern. Jag är själv 35 år. Skriv inte och berätta om din smärta och ungdomliga kropp, eller om hur ung du ser ut. För jag uppskattar att du verkligen ser äldre ut. Gärna överviktig, men ej ett krav. Gärna välutrustad, ej ett krav.

Du är fräck, potent och initiativrik i sängen. Du tar kanske bara fram din kuk och runkar, ser på mig och ber mig ta fram min kuk. Sedan förför du mig. Vill inte bli påsatt, men det finns ju en hel del annat vi kan göra tillsammans? Skriv till mig, även invandrare. Jag bor i Västerbotten, men reser över hela landet. Vi hörs och syns. Gärna foto, men ej krav.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *