Kille söker en fjolla!

Kille söker en fjolla!

Jag är en mycket smal, tanig kille på 48 år, som längtar efter en kuk i trosor. Du är en smal fjollig och mycket feminin kille mellan 18 och 30 år. Du älskar att klä dig i silkiga sexiga kläder, nylonstrumpor, högklackat och ha make-up. Jag gillar också att klä mig på samma vis, men behöver din vägledning. Vi rakar kuken och stjärten så vi får helt släta kroppar, och du måste gilla att suga kuk, bli knullad samt att vi sprutar sperman i varandras munnar.

Du får gärna vara undergiven och ha vilka böjelser som helst, då jag är nyfiken på allt från mjuksex till extremt udda sexlekar. Jag vill ha dig som min kåta tjej, men även att vi blir kamrater utanför sängen. Vi börjar med långa ingående kåta svar, där vi redogör för alla våra innersta kåta och snuskiga fantasier och drömmar. Svar med foto från hela landet önskas. Jag garanterat att du får svar. 100% friskhet och diskretion ges och krävs. Puss och kram!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *