Bli av med min oskuld

bli-av-med-min-oskuldÄr en kille som vill bli av med min oskuld i baken men jag vill börja med slick och sug,om det känns bra så går vi vidare vill inte ha kyssar och hångel,tänder på lite större kukar så ska man önska så gärna för mig, leker ofta med dildosar när jag leker med mig själv,men har ni lite tålamod kan vi bli riktigt bra sexvänner,kvinnokläder funkar bra för mig så jag är öppen för det mesta,har rakad pung och röv och vill att ni har det också så ni äldre män/gubbar/farbröder som vill had det skönt hör av er,helger passar bäst för mig,jag är smal men inte spinkig 176/74 33år har två tatueringar,lite hår på bröstet,hoppas jag hör av er,hej då

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

 • Mats

  Intressant och med en läcker kuk
  Jag är en oerfaren man som blivit så himla sugen på att få testa sex med en annan man.
  Har blivit oerhört sugen på att få suga kuk.

 • Mats

  Vilken läcker kuk.
  Hejsan Jag är en oerfaren man 58 år som börjat bli sugen på att få smaka på kuk och sperma.
  Skulle gärna vilja testa med sug o runk till att börja med.
  Har blivit så sugen på att få smaka kuk.
  Drömmer även om att vi kan vara tre kåta killar och lite sugen på wet.
  Hoppas att du inte bor för långt bort.
  Mvh
  Mats

 • Mats

  Vilken läcker kuk.
  Hejsan jag är en oerfaren man på 58 år som har blivit så himla sugen på att få smaka kuk, och din föll mig i smaken. Kan tänka mig att börja med sug&runk till att börja med sen får vi se vad som händer.
  Mvh
  Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.