Skön killsex då och då

skon-killsexHej. Här finns en snaggad kille 167/74/16. Söker dig aktiva, gärna lite mulliga kille som känner för lite skön killsex då och då. Älskar att hångla samtidigt som kukarna gnider mot varandra, gärna med dig överst så jag verkligen känner att det är en skön kille jag har sex med. Sen får du gärna sitta gränsle över mitt ansikte och munknulla mig skönt. Känns allt rätt så lyfter jag benen, känner hur din kuk glider sakta fram och tillbaks mellan mina skinkor för att sen tränga in. Har endast blivit knullad en gång innan och vill gärna igen. Detta är ett skönt scenario, men klart det finns fler sköna. Kan även ställa upp på lite wet om du tänder på det. Hoppas på snar träff.

Bli medlem och svara på sexannonsen

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *