Din kuk i min mun

Jag har en förkärlek till att ge oralt. Att få en kille att njuta av min tunga och lapparna. Då provar jag att söka en diskret här i närheten. Jag kommer dig eller någon porrbio. Då hos dig öppnar och visar mig din hårda kuk. Jag kommer ge en njutning stund. Gärna får satsen.. Träffar för ett hett möte där jag ger DIG oral njutning. Bara på dig. Du tar emot njuter och när du är nöjd så går jag. Hör av dig. Kik finns.

Bli medlem och svara på sexannonsen

5 kommentarer

 • Anonym

  Tja
  Jag skulle väldigt gärna få gå ner på knä me ryggen mot en vägg eller ligga i en säng o få suga/bli munknullad långt ner i halsen en timme eller två. Bara för dig att använda min trånga mun o strupe för din njutning. Vill dock inte att du ska spruta i mig eller på mig.

 • Leo

  Jag hade lätt tagit och gått ner på knä å suga din fina kuk och leka med ditt ollon i en timme eller två. Osen typ ta o lägga mig på rygg på golvet eller sängen o bli munknullad djupt och länge. Med andra ord så får du använda min mun och hals som en fitta. Vill dock ej att du sprutar i eller på mig

 • Anonym

  Hade väldigt gärna köra truth or dere fast med lite snusk inriktat där du vill binda fast armar och ben o huvud så du kan använda min mun och hals som en fitta🙂 sen kanske köra spin the wheel där man kan bli munknullad djupt i halsen

 • Anonym

  Använd min mun o hals som din sexleksak i 2timmar

 • Omi

  Hej kan du komma till mig snarast detta är min första gång vill testa det mesta T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *