Runk och sug polare

Tjena! Jag är en Seriös Bs maskulin kille som önskar träffa en annan Stor Kukad BS maskulin man i Gbg eller dess närhet för killsex,och som också delar ett stort intresse för ömsesidig runk,sug m.m Vi har inget emot kvinnor,men vi tänder lika mycket på en stor balle. Vi tittar kanske på en p-rulle tillsammans och sen ger varandra skön behandling av våra stora kukar.

Jag vet vad jag vill Vet Du? Är du en erfaren man eller nybörjare så är det oväsentlig, så länge du vet vad du vill och står för det. Om mig själv kan jag säga att jag bor relativt centralt, och det är naturligtvis bra om du också gör det eller omkring Gbg, eftersom det hela blir lite lättare och mer spontant. Är schysst och trevlig till sättet,det kroppsliga är 40-175-75-20cm, Kortklippt lite tunnhårig (kommer med åren)…och blå ögon. är ingen vältränad kille som en grekisk gud…eller ser ut som Brad Pitt….mer Normal..vad nu det är.?

Du behöver inte vara fotomodell,vältränad,muskulös, Slank eller kraftigt byggd, det kvittar …e liksom annat jag tänder på….typ. ;o) Har du bild så ser jag gärna att det är på din XL (ansikten blir jag inte ett dugg kåt på). Attityd är viktigare än utseende. Nationalitet utan betydelse. Invandrarkillar är välkomna…. Gillar du som jag, att kolla p-film, ihop med en kille…och sedan fortsätta med runk sug och smek kanske mer om det känns rätt,så kan ju det vara en start. Jag ser gärna att DU är i åldern 20-50. men inte jätteviktigt! Din kuk Måste vara Stor, Över 20 CM, Andra behöver inte svara!

Jag och Du .. är mycket renliga av oss och helt friska självklart. Söker alltså främst det jag hade när jag var yngre, nämligen runk och sug polare smidigt, trevligt, okomplicerat, diskret. vill träffa en bs kille som är ärlig och vettig och som man kan sitta halvnaken och snacka med om allt möjligt och få bånge utan att det gör nånting. Avslappnat och lättsamt. Har inget emot kroppskontakt. Nåväl, har Du läst så här långt så kanske är du minst sagt ganska intresserad. Kan väl hända att vi har en del gemensamt? I så fall, gör som jag, våga tag steget och skriv om dig själv. Givetvis krävs och ges 100% DISKRETION vad gäller det sexuella.Vill ha seriösa svar……Du som svarar….Glöm INTE att skriva Ålder,Kuk stl… och vad du bor. Ha de…

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *