Kille som vill suga av mig

suga av migJag vill se dig suga mig!!
Hej! Jag är en glad och lättsam kille, huvudsakligen hetero, men är nyfiken på killsex (eller att träffa ett par). Jag vill träffa en kille som vill suga av mig. Om du vill skulle jag också vilja testa att sätta på dig, det har jag aldrig gjort och kanske blir det först gången med dig?!! Jag är också intresserad av att träffa ett par, med eller utan killsex.

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • Alf Andersen

    Vill träffa dej är bs o mycket kåt o vill få kuk i mun o röv du får gärna göra mej till sexslsv

  • Alf Andersen

    Vill som ni suga o bli knullad kanske gör ni mej till er kåta srcslav som gör det ni vill att jag ska göra är jätte kåt.vill även träffa mañĺìg götögraf för naķrnfoto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *