Man 32 Oskuld söker män idag för sex, sug

Hej.
Jag är en man på 32 som kommer att vara på Manhattan Biografen idag klockan 13:00. Jag är inte gay men utan nyfiken bisexuell. Jag söker helst 2 män för 3 kant som både vill ge och ta. Jag vill vill vara naken i ett rum med flera män som vill bli avsugna och som vill suga min färska kuk. Jag vill bli tagen i min anal samtidigt som jag blir avrundad och helst får en kuk i min mun. Om du är ensam kille så ser jag helst att du har erfarenheten att knulla mig som 2 personer.

Krav-
Du ska vara renlig och rakad pung och kuk ett plus om analen är rakad.
Du ska kunna hantera en muskulös och vältränad man på 108kg med lusten att bli hårt knullad.

Är du/ni männen som vill spräcka mig idag vid 13 tiden så är ni välkomna att ta för er.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *