Min hårda kuk

Min hårda kukSug och slick
Är en kille som älskar att känna en skön mun runt min hårda kuk. Om det stämmer så gör jag kanske detsamma för dig. Är även nyfiken på att knulla. Är smal och ser bra ut och har en kuk på 18 cm. Jag vill alltså i första hand att du tar hand om mig och gör allt för att tillfredställa mig. Jag vill att du ser bra ut är en stor vän av tvål och vatten samt att vi är 100 % diskreta då jag är gift. Jag vill också att du ordnar en plats där vi kan träffas. Pga mitt arbete kan vi bara mötas på förmiddagar. Skynda och svara så kan vi nog ha det skönt tillsammans. Kanske redan Idag?

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

 • Anonym

  Skulle mer än gärna suga din kuk o eventuellt deepthroat:a dig också men då måste du trycka för å få in hela i min mun.
  För din kuk ser riktigt god ut. Vill bara att du är helrakad för jag gillar inte att få hår i munnen.

 • Anonym

  Skulle mer än gärna suga din fina kuk och kanske också deepthroat:a också fast då måste du trycka in den hela i munnen.

 • Anonym

  Munknull nu tack
  Du får munknulla mig i 4h+ om du vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *