Runk och sug

Runk och sugRunk och sug
Funderar du också mycket på att testa killsex, men av olika skäl har du inte gjort något konkret? Svårt att hitta rätt väg in i verkligheten från det som i fantasin är hetsande och spännande? Du är antagligen en fullt normal kille som lever ett ordnat heteroliv, men som för dig själv fantiserar mycket om att ha sex med en annan kille – fantasier som du haft länge. Jag (37) söker dig 28-45, som vill testa.

Kanske ingen av oss ser sig som renodlad bs, mer som nyfiken hetero. Det gemensamma är att vi haft dessa fantasier i många år, men inte tagit det sista steget – av försiktighet, orolig för konsekvenser eller något annat. Jag är säker på att det finns många med samma fantasier och facit i verkligheten. Som diskret vill träffa en problemfri och vettig kille att under kontrollerade former testa med. Som inte vill förknippas med offentlighet, utan planerat och tryggt känna sig fram och testa med rätt person, där allting känns bra.

Några inledande mail, sedan telefon och möte – om allt stämmer. Jag tror kvaliteten på upplevelsen blir större om man Inte stressar fram – i alla fall ett möte eller två innan man går vidare. Kanske se en pfilm tillsammans som start. Vi bestämmer tillsammans. Du (som jag) är social, påliltlig och målmedveten. Du behöver inte ha perfekt fysik, men inte För överviktig och du måste sköta ditt yttre. Storleken är inte det viktigaste – nyfikenheten och diskretionen desto mer. Kanske lever du i en heterorelation du inte vill riskera, samtidigt som tankarna på killsex finns där.

Några krav finns dock: du ska vara svensk, inte ha skägg/mustasch eller intimpiercing. Du Måste ha rakad kuk – vill inte ha hår i munnen vid oralsex. Helst inte tunnhårig. Du vill i första hand testa att runka och suga tillsammans, är frisk och seriös. Helst en bild att byta med, men det kan diskuteras. Jag är mörkhårig 185/81, normal kroppsbyggnad med bra utseende, slät/grov med 18×16, har inte skägg/mustasch eller glasögon, inte tunnhårig. Och mycket kåt på tanken att t ex runka tillsammans. Känner du igen dig och inte är alltför erfaren inom området, skriv några rader. Ta steget!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *