Suga kuk och få sperma

Suga kuk och få spermaUndergiven, suger din kuk

Är en heterokille på 41 år (men ser yngre ut) som är oerfaren på killsex och bor i Göteborg. Jag är undergiven, 176 cm lång och väger ca 66 kg. Jag har alltid drömt om att suga kuk och få sperma i min mun.

Jag vänder mig i första hand till någon som vill bli behagad (kanske en hetero?) utan någon motprestation. Min fantasi är att göra rollspel där jag blir förnedrad. Du beordrar mig att suga kuk. Du har en nedlåtande/arrogant ton och skrattar åt mig. Talar om att jag är en liten pojkhora som älskar att suga kuk och längtar efter att få smaka din sperma.

Du ifrågasätter om jag är värd att få känna och suga på din kuk. Att jag måste vara lydig för att slutligen få den stora belöningen att få smaka på din sperma. Du tillrättavisar mig och berömmer mig som en hund. Du förnedrar mig både verbalt och fysiskt.

Du visar gärna upp din kuk och säger: Den vill du allt smaka på? Jag dyrkar din kuk och slickar på den enligt dina önskemål. Du njuter av att förnedra mig samtidigt som jag njuter av din kuk. Du knullar min mun som en fitta och sprutar i min mun. Du beordrar mig att svälja satsen. Då jag har tjej kan vi inte träffas hos mig. Kräver 100% diskretion. Min intention är inte en engångsföreteelse. Hoppas på tur!

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *