Varför vill ingen knulla mig i röven?

Varför vill ingen knulla mig i röven?

Jag borde vara drömkillen för alla bisexuella män, som bara vill njuta maximalt, bli avsugna tills ni sprutar i min hals, få knulla en skön och ren häck, som aldrig fått kuk, jo, nästan varje dag knullar jag mig själv med en stor attrapp och drömmer om en riktig kuk i röven. Varför är jag då drömmen för dig?

Jo, jag är 100% frisk, otroligt renlig och ser faktiskt ganska trevlig ut, trots mina 58 år. Är aktiv blodgivare samt hatar kondomsex. Har annonserat i många år, har fått många svar, men inget som uppfyller mina tre stora krav, två uppfyller många givetvis, men mitt största absoluta krav, uppfyller ingen. Du/ni måste ovillkorligen vara mycket välutrustade, har ni under 20x16cm, så svara inte.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *