Träffa en man

Förverkliga min fantasi

Jag söker en trevlig man med ordnade förhållanden. Inte en spontan ”sexmissbrukare” som ägnar en stor del av livet åt ”sättapåtankar” och som träffar nya personer regelbundet. Under en tid har jag fantiserat om att träffa en man för ömsesidig njutning. Eftersom jag är ny på detta handlar det om en trevande inledning med runk och sug. Vilket säkert kan ändras vid inspiration. Jag föreställer mig att en återkommande kontakt vore trevligt. Jag har inte plats, vill ses dagtid och önskar kondom även vid oral kontakt och är himla kräsen och försiktig. Men jag tror jag kan vara en fantasifull och spännande vän.

 

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Johanove. Bor i Kalmar län

    Jag är kille på 53 år vill jana träffa dig jag är blyg och snel sugen på dej 0706865659 kom hem till mig och keula mäj jag är så kåt på kuk keula jag är sugen på dej jag vill jana träffa dig jag är så kåt på kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *