Jag vill suga kuk och bli tagen

Söker en kåt aktiv Man, gärna Dominant men inget krav. Ålder och utseende är inget jag bryr mig om, jag vill vara din analhora. Jag vill suga kuk och bli tagen, gärna långa utdragna påsättningar där enda fokuset är Din njutning/ utlösning. Vill Du ha en snabb avsugning bakom en buske eller i Din hall, eller vill Du pressa in Din hårda kuk i min trånga anal och knulla tills Du är nöjd? Det handlar om Din njutning, jag är bara 2 hål till för Dig.

Är Du garanterat frisk så kan vi köra ala naturell, alltså BB. Gillar Du att spruta i ansiktet, spotta på den Du sätter på, kanske till och med kissa på den Du just knullat, fine, jag tar emot sperma/spott/kiss. Träff hos dig, utomhus, i din källare eller nått annat. Plus är om Du har stor kuk och gillar att tänja ut en extremt trång röv, men absolut inget måste, är ju bara en kukhungrande slav.

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • Tommy Robertsson

    Måste hitta en man med grov hård kuk,å någon som kör in sin stake,knullar mig hårt å länge! Är mycket kåt av mig,stora kukar mmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *