Vill du villigt betjäna mig med mun och tunga?

Vill du villigt betjäna mig med mun och tunga?

Man på 43 år, 180 cm, 83 kg, ljus, kortklippt och homosexuell. Har länge fantiserat om en undergiven, helst kortväxt kille, som gör allt vad jag säger. Du vill villigt betjäna mig med mun och tunga både fram och bak. Du ska suga min kuk skönt tills jag kommer i din mun. Har en bred röv som du ska få köra in din kuk i, kanske du får svälja min sats om du är riktigt duktig. Jag vill runka och suga din kuk, knulla din röv med mera. Jag är snäll, hiv-negativ och frisk, men vill bli betjänad av en foglig kille i västra Sverige. (Göteborg)

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Alf Andersen

    Jag blir kåt när jag läser din annons. Jag är en bs man äldre kåt o viĺlblien sexslav åt eñ kåt man so. Lär mej att suga skönto få spermani ì mun ĵag har ingen erfarenhet av sex melĺan mäñ min kompis ĺät mej få suga hans kuk och det varså skönt ĵag viĺ ha mer kuk. Vill du ge mej deto göra meĵtiĺĺ eñ bra sex slav tiĺl dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *