Kuk vill ha en kuk i Göteborg!

Kuk vill ha en kuk i Göteborg!

Bakom maskeringen döljer sig en Göteborgskille i mitten av de 30, som söker en riktig kuk istället för internetkukar. Din ålder ska vara mellan 18 och 30 år, och du, liksom jag, är nyfiken på att testa det mesta i sexväg mellan killar.

Du tår gärna vara snygg, slank, färgad eller en mjuklemmad asiat, men även andra är välkomna att svara på mitt parningsrop. Du är, liksom jag, vän av tvål och vatten, seriös, ärlig och vi ger varandra full diskretion Så fatta tangentbordet i ena handen, kuken i den andra och skriv ett svar med par rader innan du sprutar din sats, och tänk på vad som komma skall. Jag och mina styva 17 centimetrar väntar på dig. Kram!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *