Suger av mig

Suger av migÄr dett omöjligt? Snabb träf
Hej Jag söker en kille som bor i Kalmar som jag kan träffa efter jobbet någon dag. Du får gärna vara lite feminim och klä dig i kvinnokläder. Helst vill jag komma till dig och du tar hand om mig en liten stund. Så som suger av mig, jag kanske sätter på dig, och om allt känna bra även tvärt om. Detta måste ske mycket diskret då jag har sambo, och därför måste det ske direkt efter jobbet. Vill även se foto på dig.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Jonas

    Jag vill suga stor kuk!

    Söker en trevlig kåt storkukad karl som vill ha sköna diskreta avsugningar. Tar saken i baken med om det känns ok och vi trivs tillsammans.

    Renlighet och diskretion ett krav. Finns i Göteborgsområdet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.