Afrikanska män sökes av bisexuell kille

Afrikanska män sökes av bisexuell kille

Är en bisexuell kille i Stockholm på 32 år, 187 cm lång och väger 78 kg med en kuk på 18 cm. Är frisk, trevlig, renlig och mycket diskret. Min högsta önskan är att min mun och svalg ska få en god, kåt och kladdig, svart kuk på besök ofta. Även ett par där mannen är bisexuell och svart kan svara mig.

Eventuellt välkomnas ett svart killpar. Negativt hiv-test skulle kännas tryggt och säkert för mig. Känns allt bra mellan oss, kanske du får ta min oskuld också. Hoppas också att din kuk under avsugning producerar kåta försatser så att din svarta kuk blir alldeles kladdig, blöt och kåt. Sex kan vi ha överallt, till exempel i skogen, i bilen, i trapphuset eller tvättstugan. Svara fort för en underbar tid med sköna och spännande träffar.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *