Avsugen av en duktig sugmun

Avsugen av en duktig sugmunSuger din kuk riktigt skönt
Jag ska besöka Stockholm nästa vecka och söker en man som gillar att bli avsugen av en duktig sugmun. Du ska gilla att leka lite med en fin, fast trång röv. Antingen hos dig eller på US-video eller liknande. Jag kommer hem till dig, tar av mig kläderna visar upp min slanka snygga kropp, du får känna på den, jag lutar mig mot väggen, putar med rumpan medan du känner på den, kanske slickar den, fingerpullar den, kanske gnider din kuk mellan mina skinkor. sedan går jag ner och suger din kuk djupt och ordentligt. är du inte för grovkukad kan du kanske knulla min trånga röv en stund, men inte så länge för det kan göra lite ont. sedan får su spruta din sperma i min röv(kondom) eller i mitt ansikte eller i min mun (jag spottar). Du bör ha poppers. Jag är maskulin, slank med en snygg kropp, passiv, kåt, 183 75. långt lockigt håt, en skäggfläta. Ser inte ut som en tjej. men suger kuk bättre 😉

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *