Jag vill vara din tjej

Jag vill vara din tjej

Jag önskar varaktiga träffar någon gång på dagtid i Stockholm. Jag vill vara din tjej. Jag är gärna lättklädd hos dig i till exempel strumpor, body och en tunn klänning eller kort kjol. Jag är passiv, så du får suga eller knulla, eller bara smeka och kladda på mig om du vill. Jag tycker mycket om när du smeker mina lår och mina riktiga bröst, samt när du tar mig mellan benen. Jag kan även tänka mig att bara ha ett tunt och kort nattlinne på mig.

Jag har inga stora krav på dig, bara att du ska vara renlig och använda kondom. Du ska liksom jag vara hiv-fri. Jag vill att du behandlar mig som en tjej och att du använder mig därefter. Jag gillar och använder en feminin deodorant, läppstift och väldoftande krämer. Du får gärna vara en så kallad ”ful gubbe”, som bara vill titta och kladda. Svara med namn och telefonnummer så ringer jag upp.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *