Vill smaka på din kuks safter

Vill smaka på din kuks safter

Lurvig, skäggig, åkare gärna T/R, sökes av en kort man på 44 år, tränad och skäggig. Vill pröva att ta emot kuk vilket jag inte gjort sedan en äldre åkare invigde mig för flera år sedan. Det var en bjässe av stor kaliber, jag minns fortfarande lukten av hans näve. Fick den gången även smaka på gyllene saft och har inget emot det.

Är mycket diskret, vet att det är svårt med kollegor, du är kanske gift eller har en sambo? Jag vet vad som gäller och kan göra som första gången, hålla mig undan vid raster, överfarter eller liknande. Detta är en sak mellan oss två och jag gillar en näve runt nacken som är van att annars smeka en kvinna. Svara med foto och mobilnummer.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *